Over ons

Leerwerkbedrijf Combigoods is een jong, enthousiast, en landelijk opererend leerwerkbedrijf.

Er is op de huidige arbeidsmarkt maar weinig plaats voor mensen met een arbeidsbeperking. Het is voor deze groep dus erg moeilijk om een baan te vinden of werkervaring op te doen. Als leerwerkbedrijf wil Combigoods daar graag op een positieve manier verandering in brengen.

Bij Leerwerkbedrijf Combigoods geven we mensen met een arbeidsbeperking de kans om aan een gezonde toekomst op de arbeidsmarkt te werken. We proberen daarbij een omgeving te creëren waarin onze werknemers zich op een optimale manier kunnen ontwikkelen. Om dit te bewerkstelligen richten we ons op een viertal aspecten:

 • Werkervaring
  Om de toekomst van onze werknemers op de arbeidsmarkt te verbeteren, geven we hen uitgebreid de mogelijkheid om ervaring op te doen op de werkvloer. Hierbij luisteren we goed naar de wensen van de werknemer: we winden het belangrijk dat de werknemer de werkzaamheden die hij of zij uitvoert, leuk vindt.
 • Werkbegeleiding
  Iedere werknemer is anders, iedere arbeidsbeperking is anders. Daarom vinden we het belangrijk dat iedere werknemer begeleiding op maat krijgt. De werknemer krijgt daarom een onafhankelijke jobcoach toegewezen die aan het begin van het dienstverband samen met de werknemer gaat kijken welk soort begeleiding er nodig is.
 • Opleiding
  Werknemers worden in de gelegenheid gesteld naast het werk een Opleiding te volgen. Ook dit staat natuurlijk weer in het teken van het verbeteren van de arbeidsmarktpositie van de werknemer.
 • Doorstroom
  Als werknemers bij ons zijn uitgeleerd en klaar zijn voor de reguliere arbeidsmarkt, laten we hen niet zomaar in de steek. We beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven, en we zullen in samenspraak met de werknemer op zoek gaan naar een geschikte werkgever.

magazijn1

Combi beheer groep

Bekijk nu ook de websites van onze andere bedrijven.