Werkzoekenden

Waarom een leerwerkbedrijf?

Als je een arbeidsbeperking hebt, kan het heel lastig zijn om een baan te vinden. Veel werkgevers kunnen of willen iemand met een arbeidsbeperking, zeker in de huidige economische situatie, niet snel in dienst nemen. Het klinkt niet heel eerlijk, maar is wel de harde realiteit.

Bij Leerwerkbedrijf Combigoods willen we je daarom graag helpen aan een betere toekomst op de arbeidsmarkt. Als je bij Combigoods werkt, gaat het dan ook niet alleen om het werken, maar ook om het opdoen van ervaring, en het verbeteren van je positie op de arbeidsmarkt.

Benieuwd of Combigoods iets voor jou kan betekenen? Lees dan hieronder verder.

Voor wie?

We zijn ervan overtuigd dat iedereen met een arbeidsbeperking zijn bijdrage kan leveren op de arbeidsmarkt: of je nu bijvoorbeeld een chronische ziekte, of een psychische of lichamelijke beperking hebt, bij Combigoods helpen we je graag aan passend en uitdagend werk. Het enige wat je nodig hebt is een Wajong-uitkering, WIA-uitkering, of WSW-indicatie, en een gezonde dosis werklust. Je hebt geen opleiding of werkervaring nodig.

Jij staat bij ons centraal: Combigoods gaat uit van jouw situatie, en kijkt vervolgens samen met jou welke werkzaamheden het beste bij jou passen, en op wat voor manier we je in kunnen passen binnen het Combigoods-concept.

Wat hebben we je verder te bieden?

  • Leuk, afwisselend werk in een gezellige, informele omgeving
  • Werken in je eigen tempo en op je eigen niveau
  • Ruim de mogelijkheid voor eigen inbreng en ideeën
  • Het opdoen van werkervaring, zonder dat de werkdruk te hoog wordt
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Diverse Opleidingsmogelijkheden
  • Intensieve coaching en begeleiding op de werkvloer

Heb je een uitkering en wil je graag aan het werk? Dan ben je bij CombiGoods aan het juiste adres. Check de vacatures die we momenteel voor je in de aanbieding hebben.

Coaching
Je wordt bij CombiGoods op de werkvloer uitstekend begeleid en ondersteund. Je krijgt hierbij een onafhankelijke jobcoach toegewezen die je een in de gaten houdt en bij wie je altijd terecht kunt voor advies en steun.

Meeloopstage
Weet je niet zeker of CombiGoods iets voor je is? Dan kun je er ook voor kiezen een paar dagen mee te lopen om de sfeer te proeven en te kijken hoe we te werk gaan.

Business people making a pile of hands

Combi beheer groep

Bekijk nu ook de websites van onze andere bedrijven.